ActualitateEconomie

Anul 2024 aduce mai multe noutăți pentru utilizatorii WhatsApp

WhatsApp, unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie la nivel global, persistă în evoluția sa și aduce noi funcționalități pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Descoperă principalele modificări apărute pe WhatsApp în cursul anului 2024. Una dintre caracteristicile așteptate cu interes este introducerea unei funcții de filtrare, programată să devină disponibilă în primele zile ale lunii ianuarie. Această funcționalitate, deja testată pe versiunile beta ale WhatsApp pentru utilizatorii web, aduce posibilitatea de a sorta conversațiile folosind parametri complet noi, facilitând astfel gestionarea și găsirea mesajelor esențiale într-un mod mai eficient.

O nouă inovație care atrage atenția utilizatorilor este posibilitatea de a partaja muzică în timpul apelurilor video. Această funcționalitate amintește de caracteristica „Watch Together” găsită pe alte platforme precum Discord.

WhatsApp dezvoltă o facilitate care va permite utilizatorilor să asculte muzică împreună în timp ce sunt conectați printr-un apel video. Informațiile despre această nouă funcționalitate au apărut recent pe site-ul specializat WABetaInfo, pe 20 decembrie, sugerând că aceasta ar putea fi lansată în prima lună a anului viitor sau, cel mai târziu, în luna februarie.

Mai multe mesaje într-o singură conversație Mai mult, utilizatorii se pot aștepta la o îmbunătățire a posibilității de a fixa mesaje în conversații. WABetaInfo dezvăluie că experții de la WhatsApp lucrează la o funcție care va permite utilizatorilor să fixeze mai multe mesaje într-o singură conversație, facilitând evidențierea informațiilor esențiale sau a mesajelor importante. Un alt aspect interesant se referă la actualizările de stare pe Instagram. Utilizatorii WhatsApp ar putea avea posibilitatea de a partaja actualizările de stare și pe platforma Instagram. Chiar dacă aceasta poate părea o funcție de nișă, pentru unii utilizatori pasionați de ambele platforme, aceasta oferă o modalitate mai ușoară de a menține prietenii și urmăritorii informați despre ultimele noutăți și activități. Toate aceste noi funcționalități reflectă angajamentul continuu al WhatsApp de a răspunde nevoilor și așteptărilor utilizatorilor săi. Cu inovații precum filtrarea conversațiilor, partajarea de muzică în timpul apelurilor video și posibilitatea de a fixa mai multe mesaje, WhatsApp reușește să mențină poziția sa în fruntea serviciilor de mesagerie și să ofere o experiență completă și personalizată pentru utilizatori.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *