Horoscop

2024 Anul Dragonului Verde de Lemn. Cine va fi norocosul anului

Au mai rămas puțin peste trei luni până la noul an 2024, ceea ce înseamnă că a sosit momentul să aflăm ce ne va aduce acesta. În primul rând, sub semnul cărui totem va trece, care dintre cele patru elemente cosmice ne va guverna, la ce să ne așteptăm de la noile 366 – anul va fi bisect – de zile din viața noastră.

Verdele este culoarea speranței
Ne așteaptă anul Dragonului Verde de Lemn, care va începe pe 10 februarie 2024 și se va încheia pe 28 ianuarie 2025. Dacă îi credem pe astrologi, va fi mult mai ușor decât în cele două anterioare Dragonul – o creatură mitică, care – spre deosebire de alte semne din calendarul astrologic chinezesc – nu există în natura reală, poate fi găsit doar în basme, fabule și în serialul TV “Game of Thrones”. În ciuda aspectului formidabil al totemului, anii pe care îi patronează, de regulă, sunt fericiți și, din toate punctele de vedere, prosperi. Acest factor va întări elementul anului – Arborele – și nu fărâmițat, și tânăr, verde, ceea ce vorbește despre această perioadă ca despre o perioadă de umanism înalt, când lumea – în sfârșit! – va veni în prim-planul omului, nu al intereselor politice sau economice.

Cine va fi norocos în Anul Dragonului
Doar cei cărora nu le este lene să se îndrepte în direcția corectă își vor putea atinge obiectivele – cum se spune, drumul este pentru cel care merge. Cei care sunt conduși de interese personale, cum ar fi dorința de a face bani și de a se îmbogăți în detrimentul altora, cu greu se pot aștepta la succes, dar oamenii nobili care îi susțin pe cei slabi și îi ajută pe cei care au nevoie pot conta pe sprijinul stăpânului anului.

Cum va fi Anul Dragonului Verde de Lemn Verde
Anul Dragonului nu poate fi numit liniștit – este unul dintre cei care nu dau plictiseală, care poate purta cu sine atât aspecte pozitive, cât și negative: nu sunt cele mai plăcute surprize, noi, cum se spune, ne-am săturat. Dar este Dragonul de lemn – ca fiind cel mai vesel și prietenos – este puțin probabil să ne pregătească surprize neplăcute, mai degrabă, dimpotrivă: dacă focuri de artificii – atunci doar festiv, dacă focuri de artificii – atunci victorios. În general, Anul Dragonului este, la figurat vorbind, un strop de șampanie – o băutură care nu numai că lovește în cap și intoxică, dar și place.

În relațiile dintre oameni o mulțime de lucruri se vor pune la locul lor – cum se spune, vor fi puse punctele pe “i”. Cei din jurul nostru vor renunța la măști, în urma cărora cei pe care îi consideram prieteni se pot dovedi a fi dușmani și viceversa. Astrologii numesc adesea un astfel de proces venind din partea Dragonului negativ, dar cu o astfel de judecată nu ar trebui să ne grăbim: în ciuda emoțiilor neplăcute temporare, este mai degrabă pozitiv, deoarece vă permite să nu fiți înșelați în viitor. În anul Dragonului, fondul emoțional crește, de asemenea, dar aici totul depinde de persoana însăși: dacă vă țineți nervii sub control, nu vor deveni cauza evenimentelor neplăcute.

Bărbatul Dragon
Persoanele născute în anul Dragonului – precum și cele care vor avea 12, 24, 36, 48, 60 și 72 de ani în 2024 – au o energie personală puternică, datorită utilizării căreia pot schimba radical lumea din jurul lor. În același timp, influența lor poate purta atât pozitiv, cât și negativ – este suficient să ne amintim că arta populară a acordat congenerilor maestrului anului cu capacitatea de a respira foc, astfel încât în comunicarea cu ei trebuie să fie atent.

În același timp, ei sunt inteligenți și ingenioși, așa că nu au lipsă de prieteni – toată lumea vrea să comunice cu astfel de oameni interesanți. Nu puteți numi Dragonul harnic – la cea mai mică ocazie, el va transfera cu plăcere îndatoririle sale la altcineva, dar în cazul poate lucra, dacă este necesar, așezând o sută la sută. Reprezentanții semnului sunt, de asemenea, cunoscuți pentru capacitatea lor de a alege tipul de activitate care este solicitat în societate și, prin urmare, munca lor este bine plătită.

Femeia-Dragon
În plus față de toate cele de mai sus, femeia Dragon se distinge printr-o dorință de strălucire, care nu este neapărat sinonimă cu bogăția și luxul. Ea este capabilă să facă o impresie de neuitat folosind un minim de mijloace, pentru că are bun gust și capacitatea de a alege lucrurile care i se potrivesc. Femeia Dragon apreciază arta, ea poate fi văzută adesea în sălile de muzeu și la concerte de muzică clasică. Alegând între un detectiv ieftin și literatura serioasă, ea se va opri la aceasta din urmă, pentru că îi pare rău să piardă timpul cu falsuri. Apropo, acest lucru este valabil și pentru bijuteriile pe care le poartă: nu poartă bijuterii fantezie, ci doar argint, aur și un mic diamant. Hainele ei sunt întotdeauna elegante și același lucru se poate spune și despre decorul casei sale, care este întotdeauna confortabil.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *