CSI / RusiaRăzboiUcrainaUE / Nato

Anunțul șocant făcut de Moscova: „Suntem pregătiți pentru lupta cu NATO!”

Respingerea de către NATO a unui plan de „înghețare” a războiului din Ucraina indică faptul că alianța dorește să continue lupta, a declarat ministrul rus de externe, Serghei Lavrov.

”Prin gura lui (Jens) Stolteberg (secretarul general al NATO), ei spun că sunt împotriva ”înghețării”, așa cum au spus-o, a conflictului din Ucraina. Așa că vor să lupte. Ei bine, lasă-i să lupte. Suntem pregătiți pentru asta”, a declarat acesta reporterilor marți, 20 iunie, la Minsk, relatează Stiripesurse.

Potrivit lui Lavrov, Moscova ”a înțeles mult timp obiectivele NATO în situația din jurul Ucrainei, aceste obiective au fost formate de mulți ani după lovitura de stat, acum NATO încearcă să le implementeze, aceasta este alegerea lor”.

”Dacă declară în același timp că nu poartă război împotriva Rusiei, de fapt fac exact acest lucru, recunoscând că fără pomparea regimului ucrainean cu arme, fără furnizarea de informații, informații de la sateliți, stabilirea obiectivelor, situația ucraineană s-ar fi încheiat cu mult timp în urmă – ei bine, aceasta este o recunoaștere de facto că sunt un participant direct la războiul hibrid și fierbinte declarat împotriva Rusiei”, a declarat Serghei Lavrov.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *