Timpul Liber

Aplicările pentru a deveni membru AIESEC Chișinău – deschise până pe 28 septembrie

Devenind membri AIESEC, studenții au oportunitatea de a aplica ceea ce învață la facultate, de a acumula experiență, de a-și dezvolta capacitățile și de a deveni, după absolvire, mai competitivi pe piața forței de muncă. Beneficiile de bază pe care le oferă această platformă sunt:

– oportunitatea de a face un stagiu de practică în una dintre cele 110 țări în care AIESEC este prezentă;
– șansa de a organiza și de a participa la conferințe, proiecte naționale și internaționale;
– posibilitatea de a coordona o echipă.

Experiența obținută în urma acestor activități le permite studenților să învețe lucruri noi, să-și fortifice cunoștințele acumulate la facultate și să crească pe plan profesional, devenind ulterior niște angajați de valoare.

În AIESEC sunt șapte departamente: Comunicare, Finanțe, Vânzări, Stagii Interne, Stagii Externe, Proiecte și Resurse Umane. Astfel, fiecare tânăr se poate regăsi în activitatea unuia aceste dintre departamente, poate acumula experiență în domeniul pe care îl studiază la facultate sau, dimpotrivă, se poate dezvolta într-o nouă direcție, învățând lucruri noi și specializându-se pe o arie necunoscută anterior. În afară de aceasta, multe dintre proiectele AIESEC implică internaționalism, iar acest lucru înseamnă oportunitatea de a interacționa cu persoane venite din diferite părți ale lumii, de a le cunoaște cultura și de a crește nivelul de posedare a limbii engleze.

Activitatea AIESEC se desfășoară în bază de voluntariat, iar printre proiectele principale implementate în Moldova se numără: campionatul studențesc de management Business Arena, programul pentru elevi UpGreat, programul de schimb de experiență Globex. În 2008 și în 2011, AIESEC a fost desemnat drept cel mai activ ONG din Republica Moldova.

AIESEC este o platformă internațională prezentă în 110 țări ale lumii și numără peste 60.000 de membri. Anul trecut, AIESEC a facilitat, la nivel mondial, organizarea a peste 16.000 de stagii internaționale de practică și a oferit mai mult de 20.000 de experiențe de leadership.

Pentru a deveni membru AIESEC Chișinău, este necesar să completezi formularul de aplicare online până pe 28 septembrie. Următorii pași vor fi un interviu individual și o probă de lucru în echipe.

http://chisinau.aiesec.md/join-aiesec/application-form

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *