Justiție

Ar fi ucis soțul unei femei cu care a întreținut relații sexuale plătite. Un bărbat din Rusia, condamnat la ani grei de închisoare

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, originar din Federația Rusă, a fost condamnat la 15 ani de închisoare, după ce ar fi ucis soțul unei femei cu care ar fi întreținut relații sexuale plătite. Decizia a fost luată, pe 31 iulie, de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, scrie TV8.

Astfel, potrivit Procuraturii Generale (PG), totul a avut loc pe 20 noiembrie 2022, după ce bărbatul a vizionat un spectacol la un teatru din municipiul Chișinău și a dorit să continue seara cu servicii sexuale de la o femeie de ocazie.

După ce a obținut datele acesteia și a convenit asupra prețului, bărbatul s-a deplasat la apartamentul femeii, situat în sectorul Botanica al Capitalei, pentru a întreține relații sexuale plătite. Ulterior, soțul femeii a intrat în cameră, solicitând bani suplimentari de la bărbat pentru ofense verbale aduse soției sale.

Conflictul a escaladat, iar între doi bărbați s-ar fi iscat o bătaie. Învinuitul a folosit un cuțit pe care îl avea asupra sa și ar fi aplicat înjunghieri femeiei și soțului ei. Din cauza rănilor, victima a murit.

Soția a supraviețuit, însă a fost internată în stare gravă la o instituție medicală.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău. Până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare, măsura preventivă a arestului preventiv a fost menținută pentru inculpat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *