EconomieSocial

ARBI a CNA a emis ordine de înghețare pe 2 imobile și 6 autoturisme. Valoarea totală a bunurilor

Agenția de recuperare a bunurilor infracționale (ARBI) a CNA a emis ordine de înghețare, în cadrul a două delegații dispuse de Serviciul Vamal și Centrul pentru Combaterea Traficului de Persoane al Inspectoratului Național de Investigații, pe 2 imobile și 6 autoturisme în valoare totală de 4 554 401 de lei, scrie Realitatea.md.

„Au fost înaintate către organul procuraturii 5 ordonanțe de aplicare a sechestrului pe 3 bunuri imobile și două mașini în sumă totală de 1 298 850 de lei. La moment, valoarea totală a bunurilor înghețate și înaintate către organul procuraturii este de 5 853 251,22 lei”, spun responsabilii.

De asemenea, potrivit ARBI, pe parcursul săptămânii trecute, au fost recepționate 2 delegații pe 2 cauze penale în privința 5 subiecți. Au fost finalizate 3 delegații pe 3 cauze penale, în privința 3 subiecți. În procedură se află 136 de delegații pe 103 cauze penale în privința a 210 subiecți.

ARBI a mai preluat în administrare și mijloace bănești sechestrate, în numerar în valută străină, în sumă totală de 75 000,00 Euro și a expediat 36 de demersuri către furnizori de informații.

În prezent, Agenția are în administrare 47 de unități de transport de circa 14 milioane de lei, iar pe conturile trezoreriale sunt depuse 345 de milioane de lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *