Actualitate

Are sau nu un salariu de 250 de mii de lei Vadim Ceban? Președintele Moldovagaz: „Eu consider că merit acest salariu”

„Este informație confidențială. Nu cred că este subiect de discuție și o întrebare la care eu trebuie să răspund. Este mult mai mic”, s-a arătat nemulțumit șeful Moldovagaz.

În același timp, acesta a mai menționat că salariile sunt foarte mari în întreprinderile de distribuție, de transport, la furnizare, însă comparativ cu prețul de achiziție aici salariile sunt mici.

De asemenea, Vadim Ceban a fost întrebat și despre remunerarea membrilor Consiliului de administrație. Și aici acesta a spus că este informație confidențială.

„Salariul meu este adecvat acelor funcții și atribuții pe care le exercit în cadrul SA Moldovagaz ca președinte al Consiliului de administrație. Ce ține de remunerarea membrilor Consiliului de administrație și membrilor Consiliului de observatori informația este confidențială. Luând în calcul responsabilitățile și funcțiile pe care le îndeplinesc eu consider că merit acest salariu”.

Vadim Ceban a fost numit în funcția de președinte al Consiliului de administrație al SA Moldovagaz în luna septembrie 2019.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *