Ultima oră

Arena mică a Circului de Stat din Chişinău este RENOVATĂ. Deschiderea OFICIALĂ a acesteia va avea lor pe 30 MAI, în cadrul unui SHOW SPECIAL

“Ne bucură nespus faptul că, în preajma zilei de 1 iunie revenim în acest lăcaş al copilăriei”, a mai notat Monica Babuc.

La rândul său, administratorul general al Circului de Stat, Andrei Locoman, a apreciat contribuţia partenerilor la realizarea acestui proiect, care a durat 4 luni. “Instituţia a putut fi salvată datorită atitudinii şi parteneriatului public-privat creat încă de la începutul proiectului, precum şi a faptului că, actualul ministru al Culturii a crezut în noi”, a specificat Locoman.

Precizăm că deschiderea oficială a acesteia va avea loc la 30 mai în cadrul unui show special, cu participarea a peste 20 de artişti de talie mondială din Finlanda, Norvegia, Rusia, Ucraina, SUA, Nicaragua şi Republica Moldova, precum şi jonglori, echilibrişti, acrobaţii aeriene la o înălţime de 8,5 m, acrobaţii cu motocicleta, clovni.

Arena mică a Circului dispune de 300 de locuri amplasate în 3 rânduri, diametrul arenei este de 9,46 m. Organizatorii planifică prezentarea a câte 3-4 programe artistice pe an.  

Sursa: 24h.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *