Actualitate

Arestovici: Moscova ar putea lansa o nouă ofensivă asupra Kievului. Rusia continuă să organizeze masacre ca în Bucea

Consilierul prezidențial, Aleksei Arestovici a menționat că asistența aliaților occidentali pentru Ucraina este prea lentă.

Trupele ruse pot repeta atacul asupra Kievului . Partenerii occidentali ai Ucrainei sunt prea lenți pentru a oferi asistență militară.

Acest lucru a fost declarat de consilierul șefului biroului președintelui Ucrainei, Aleksei Arestovici, într-un interviu cu Mark Feigin.

Potrivit acestuia, ritmul lent al furnizării de arme Ucrainei de la partenerii occidentali poate provoca o nouă ofensivă a invadatorilor ruși asupra Kievului.

„Pachetul de ajutor militar este votat în mai. De la vot, până la sosirea armelor, aceasta este o poveste foarte lungă. În acest timp, Rusia va avea timp să se mobilizeze, cel mai probabil. Mobilizarea parțială sub acoperire este deja în curs de desfășurare. , un al doilea atac la Kiev, Cernihiv, Sumî, Harkov. Totul este posibil într-un asemenea ritm”, a explicat Arestovich.

În același timp, el a menționat că vor trece săptămâni sau chiar luni până când sancțiunile vor intra în vigoare sau vor ajunge armele.

În patru localități au loc genodice precum cel din Bucea

Arestovici a spus că „încă patru Masacre de tip Bucea” au loc în Ucraina. El a remarcat că două – în direcția Zaporojie, două – în Herson.

„Până acum, subiectul este despre supraviețuirea poporului ucrainean, pentru că armata rusă este angajată în genocid pur aici. Și, apropo, curtea internațională a ONU consideră acest caz tocmai ca genocidul Rusiei împotriva Ucrainei – asa se numeste cazul, si nu altfel”, a spus Arestovici.

„Violuri în masă, uciderea copiilor, bătrânilor, executarea civililor etc. Despre ce fel de „frăție” putem vorbi? Și acum sarcina noastră este să supraviețuim”, a rezumat Arestovici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *