Actualitate

Armata rusă are mari probleme – nu sunt destui soldați sau ofițeri

Slavă Domnului, armata rusă are mari probleme. Nu există suficientă forță de muncă – nici soldați, nici ofițeri. Am la dispoziție informații confidențiale unice despre ceea ce face Rusia, în special armata rusă, pentru a umple golurile apărute în forța de muncă.

Știu că mercenarii sirieni trec printr-un program special de antrenament timp de o lună. În timpul acestei pregătiri, ei sunt liniștiți că vor păzi bazele militare rusești, nu vor lupta în Ucraina. Dar, în realitate, li se predau tactici de infanterie, lupte de stradă și folosirea explozibililor.

Rusia este conștientă că are nevoie de soldați și ofițeri cu experiență de luptă și, prin urmare, a început haotic să mute soldați și ofițeri ruși din Siria în Ucraina. Soldații și ofițerii mai puțin experimentați din Rusia vor fi trimiși în Siria în locul lor.

De asemenea, știu că părți ale poliției militare ruse au fost deja mutate din Siria în Ucraina. Din Latakia au fost mutați în Khmeimim, de acolo în Rusia și de acolo direct în Ucraina.

De asemenea, știu că Rusia pune presiuni serioase asupra guvernului sirian pentru că acesta, la rândul său, refuză să trimită trupe siriene la războiul din Ucraina.

Acum câteva cuvinte despre generalul de rang înalt al armatei ruse Alexander Juravlev. Cine este Juravlev? Erou al Rusiei, lider militar rus, general colonel. Cităm de pe Wikipedia: „El a comandat trupele din Districtul Militar de Est, apoi din Vest”. De asemenea, generalul Juravlev are o vastă experiență în războiul din Siria. Citez: „La 11 decembrie 2017, Alexander Juravlev a ajuns la locul grupării trupelor ruse de la baza aeriană Khmeimim și și-a asumat atribuțiile de comandant al grupării forțelor armate ale Federației Ruse din Republica Arabă Siriană”. Se mai stie ca Juravlev a comandat invazia trupelor Federației Ruse în nordul Ucrainei. Dar apoi a fost demis, în locul lui a fost numit un alt general. Recent, Alexander Juravlev a fost trimis în Siria pentru a negocia cu conducerea siriană. Juravlev s-a plâns ministrului sirian al apărării, Ali Abdullah Ayyub, că brigada a 8-a a armatei siriene, care trebuia să intre în război în Ucraina , a refuzat să facă acest lucru. Juravlev ia cerut lui Ayyub să facă presiuni asupra conducerii brigăzii a 8-a.

În același timp, știu că unele divizii ale armatei siriene sunt pregătite să intre în război în Ucraina și se pregătesc pentru el sub conducerea trupelor ruse. În special, divizia a 4-a a armatei siriene va merge în curând în Ucraina pentru a lupta împotriva ucrainenilor. Există însă probleme de comunicare între trupele siriene și ofițerii ruși, așa că rușii caută în grabă traducători care să plece în Ucraina cu trupele siriene, precum și medici militari și alt personal care să lupte cu ucrainenii. În special, se știe despre recrutarea de medici militari și reprezentanți ai altor specialități, atât de necesare pe front.

Oricum ar fi, sunt sigur că Rusia nu va reuși. Inamicul va fi învins, victoria va fi a noastră.

Dmitri Gordon

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *