Externe

Armenia atacă Azerbaidjanul cu drone iraniene

În acest moment, Forțele Armate ale Armeniei au supus pozițiile armatei azere la bombardamente cu artilerie și mortiere. Potrivit haqqin.az, Armenia a folosit pentru prima dată drone iraniene împotriva Azerbaidjanului.

Pe 11 aprilie, unități ale Forțelor Armate Armene, pentru a provoca, au supus unui foc intens pozițiile de luptă ale armatei azere din regiunea Lachin, a informat Ministerul Apărării din Azerbaidjan.

„Ca urmare a vigilenței militarilor azeri, provocarea Armeniei este înăbușită decisiv.

Ca urmare a măsurilor de răspuns luate de unitățile azere, unitățile Forțelor Armate Armene au suferit pierderi semnificative.

În prezent, armenii bombardează pozițiile azere folosind mortare, mitraliere grele dar și drone iraniene.

Se iau măsurile necesare pentru a suprima punctele inamice ale părții armene.

Situația operațională se află sub controlul deplin al unităților azere”, a declarat Ministerul Apărării din Azerbaidjan într-un comunicat.

De asemenea, Ministerul Apărării a îndemnat publicul să-și exercite reținerea și să se refere doar la informațiile oficiale.

18:08

Ministerul Apărării al Azerbaidjanului afirmă că tensiunea care a apărut ca urmare a provocării forțelor armate armene în direcția regiunii Lachin rămâne.

Ca urmare a măsurilor luate de unitățile armatei azere, inamicul a suferit pierderi semnificative.

Publicul va primi informații suplimentare, a adăugat Ministerul Apărării al Azerbaidjanului.

*** 17:53

Politica recentă urmată de Armenia și declarațiile provocatoare ale prim-ministrului Nikol Pashinyan au arătat că noi incidente sunt inevitabile, a declarat Ministerul Apărării din Azerbaidjan într-un comunicat.

Recent, autoritățile armene și-au înăsprit retorica, au urmat calea blocării tuturor inițiativelor prezentate și au crescut numărul acuzațiilor nefondate la adresa Azerbaidjanului.

Sosirea misiunii Uniunii Europene în Armenia, evident, a inspirat autoritățile acestei țări. Conducerea politică și militară a Armeniei a început să facă declarații mai ambițioase. Erevan consideră că prezența misiunii UE în această țară a creat baza pentru implementarea revendicărilor lor.

Sângele militarilor azeri nu va rămâne nerăzbunat. Armenia va răspunde cu siguranță pentru următoarea provocare și crimă. În prezent, situația se află sub controlul armatei azere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *