Horoscop

Aspiraţiile Vărsătorilor nu mai par atât de irealizabile astăzi

Taur:
Astăzi eşti foarte rezervat, prudent şi binevoitor cu cei din jur. Taurii îşi pot surprinde partenerul de viaţă printr-un gest, o propunere sau o invitaţie.

Gemeni:
Te preocupă stabilitatea materială. Gemenii care nu sunt implicaţi într-un cuplu, pot să pornească acum la drum împreună cu cineva.

Rac:
O zi liniştită. Racii pot munci mai uşor, cu mai multă implicare, pasiune şi eficienţă.

Leu:
Meriţi din plin o zi tihnită, în care să faci doar ce-ţi place. Leii pot trăi bucuria de a dărui, ei fiind în măsură să îşi exerseze generozitatea.

Fecioară:
Simţi nevoia să-ţi petreci mare parte din timp în compania unui prieten vechi. Unele Fecioare îşi pot schimba acum locuinţa.

Balanţă:
Eşti nevoit să te concentrezi asupra unor sarcini profesionale. Pot începe o serie de negocieri, tratative, dezbateri, care le pot aduce pe Balanţe în situaţia de a încheia o tranzacţie.

Scorpion:
O zi frumoasă din punct de vedere al studiilor. Scorpionii par a fi cea mai recompensată zodie pentru meritele personale.

Săgetător:
Astăzi se pare că eşti foarte prudent în legătură cu banii. Săgetătorii pot să se afirme mult mai uşor, pot să fie naturali şi spontani.

Capricorn:
Pui foarte mare preţ pe felul în care te percep cei din jur. Este o zi minunată pentru vindecare interioară şi pentru iertare.

Vărsător:
Astăzi e nevoie să faci un efort pentru a finaliza o lucrare cu care ai ajuns pe ultima sută de metri. Aspiraţiile Vărsătorilor nu mai par atât de irealizabile.

Peşti:
O zi a iubirii, expresiei artistice şi bucuriei de viaţă. Peştii pot vedea totul dintr-o perspectivă mult mai largă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *