Spectacole

Astăzi, la „Mărţişor-2011”

La Sala cu Orgă, la ora 18.00, va fi prezentat concertul de cameră susţinut de pianista Natalia Troull (foto) din Rusia şi Orchestra naţională de cameră, dirijată de Robertas Servenikas (Lituania). În program vor răsuna următoarele lucrări: Divertisment în re major, KV 136, Concertul nr. 21 pentru pian şi orchestră, KV 467 de Mozart, Cvartetul nr. 1 „For my Life” de Smetana şi Elongation of Nights de Janulyete. Absolventă a Conservatorului „P. I. Ceaikovski” din Moscova, Natalia Troull a susţinut recitaluri solo cu toate orchestrele renumite din Rusia, dar şi cu celebrele orchestre simfonice din Londra, Los Angeles, Zurich, Monte Carlo, Santiago etc. Concertele pianistei în cele mai prestigioase săli din Franţa, Germania, Portugalia, SUA, Marea Britanie, Japonia, Chile s-au bucurat de mare succes.

Tot astăzi, la Palatul Naţional va avea loc un recital extraordinar cu interpreţii Leonid Agutin şi Angelika Varum din Federaţia Rusă, iar în Sala Mare a Filarmonicii – un concert simfonic cu saxofonistul Javier Ovideo (SUA) şi Orchestra simfonică a instituţiei, dirijată de americanul Jean-Pierre Schmitt.

În foaierul Teatrului Naţional de Operă şi Balet îşi va prezenta colecţiile Teatrul de modă conceptuală „Natalia Ciornâi”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *