Horoscop

Astăzi nimeni nu scapă de criticile Săgetătorilor

Varsator
In aceasta zi munca iti va ocupa tot timpul si nu prea o sa ai timp si de viata personala, insa nici nu incerca sa fentezi munca, ca sa nu ai probleme pe viitor.

Pesti
O sa ai parte de cateva momente pline de emotii astazi, insa le vei depasi cu bine si ziua se va sfarsi cu bine. Acestea pot fi legate si de faptul ca trebuie sa prezinti un important proiect la locul de munca.

Berbec
Ti se ofera o sansa importanta din punct de vedere profesional, asa ca nu ar trebui sa o ignori. Asta nu inseamna neaparat ca ti se ofera un loc nou de munca, ci poate fi vorba despre o colaborare, o avansare sau un nou proiect.

Taur
Nu te vei simti prea bine astazi, mai exact desi esti sub semnul zodiacal taur, te vei simti ca un peste pe uscat. O sa te simti strain de locul in care te afli si o sa incerci sa faci ceva ca sa te sa te simti mai bine. Cei din jur vor simti ceea ce ti se intampla si vor incerca sa iti faca ziua mai buna.

Gemeni
Astazi nu o sa fie o zi deosebita la locul de munca, insa acasa te asteapta o surpriza. Poate fi vorba despre ceva pregatit de partenerul de viata sau despre vizita unor persoane foarte dragi.

Rac
Luni pe la amiaza o sa ai de trecut un hop din punct de vedere personal, insa stai linistit ca nu va fi ceva foarte greu sau care va avea o influenta mare asupra carierei tale.

Leu
Viata personala te intereseaza cel mai mult in aceste zile, insa nici de la munca nu te sustragi, asa ca astazi vei avea parte de o zi obisnuita: ziua la munca, iar seara vei sta mai mult cu familia, fara sa discuti cu alte persoane.

Fecioara
Esti foarte agitat si simti ca urmeaza sa se intample ceva important in viata ta, insa nu prea ai idee despre ce poate fi vorba. Chiar daca poate te inseli, nu te culca pe o ureche si ai grija ce faci si la locul de munca, dar si acasa.

Balanta
Ambitia de care dai dovada in aceasta perioada te va ajuta foarte mult la locul de munca, insa nu uita de viata personala si de partenerul de viata, pentru ca exista riscul ca acesta sa se simta ignorat.

Scorpion
Nu prea esti de acord cu cei din jur, insa nici nu ai chef sa intri in polemici si preferi sa te retragi discret din dicutiile care nu iti plac. Cam asta va fi ziua de astazi, fara evenimente de tinut minte.

Sagetator
Astazi esti pus pe treaba, dar si pe criticat. Nimeni nu scapa de criticile tale, insa acestea vor fi constructive. Spre amiaza o sa te simti cu totul si cu totul deosebit si o sa ai parte de momente placute.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *