Social

Astăzi se sărbătorește ziua economistului

„Dragi colegi, vă felicit cu ocazia sărbătorii profesionale, urându-vă încredere în forțele proprii și perspicacitate pentru a depăși perioada critică prin care trece economia națională, dar și cea mondială, în prezent.

Sunt convins că avem resurse suficiente pentru a răspunde provocărilor economice în condițiile dificile actuale și să investim astăzi în prosperitatea noastră de mâine. Pentru aceasta, vă îndemn să nu ratați ocaziile de a investi în cunoștințe, în tehnologii moderne și în angajați. Într-o economie mică și deschisă cum este cea a Republicii Moldova, acestea sunt elementele cheie ale competitivității.

Camera de Comerț și Industrie are mandatul dual de a reprezenta mediul de afaceri în dialogul cu autoritățile publice și de a oferi suport în dezvoltarea afacerilor. De aceea, în numele mediului de afaceri îmi exprim deschiderea spre dialog pentru a contribui la cristalizarea unor politici publice eficiente, care să faciliteze creșterea economică, iar din partea autorităților așteptăm preocuparea permanentă pentru dezvoltarea durabilă a țării și spirit de parteneriat. În numele Camerei de Comerț și Industrie, îmi doresc ca mediul de afaceri din țară să reprezinte un exemplu de eficiență, inteligență antreprenorială și responsabilitate socială.

În contextul sărbătorii profesionale, ne dorim tuturor viziune, responsabilitate și previzibilitate – calități atât de necesare pentru a putea dezvolta afaceri de succes!”

Sărbătoarea profesională a economiştilor din Republica Moldova „Ziua economistului” a fost instituită în anul 2002 printr-o hotărâre de guvern și se celebrează în ultima duminică a lunii septembrie.

TIMPUL.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *