Externe

Atac armat într-un colegiu din SUA. Un student a murit

Un bărbat a împușcat mortal un student în vârstă de 20 de ani, luni, la Rose State College din Oklahoma, potrivit poliției, care nu a raportat alte răniri după ce campusul a fost închis pentru scurt timp.

Șeful poliției din Midwest City, Sid Porter, a declarat că suspectul s-a predat după ce a fost abordat de ofițeri în urma împușcăturilor în apropierea centrului campusului cu 13.000 de studenți. Colegiul cu durata de doi ani se află chiar în afara orașului Oklahoma City.

Într-o declarație, poliția a identificat suspectul ca fiind Brandon Morrissette, în vârstă de 30 de ani, care se confruntă cu o acuzație de crimă de gradul întâi. Nu a fost imediat clar dacă acesta avea un avocat luni seară.

Porter a declarat că victima și soția lui Morrissette, care este de asemenea studentă la Rose State College, ieșeau dintr-o clădire când au fost confruntați de atacator. Victima, pe care poliția nu a identificat-o imediat, a fost declarată moartă la fața locului. Porter nu a oferit alte detalii despre ceea ce ar fi putut duce la împușcături.

Kevin McCormack, un student din suburbia Choctaw, a declarat că se întâlnea cu un prieten în campus când a auzit focuri de armă. El a spus că s-au uitat și au văzut un bărbat căzut la pământ, alături de un alt bărbat care ținea o armă și de o femeie care încerca să îl calmeze.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *