Social

Atac terorist în Mali: Șapte oameni au murit

Trei piloţi ruşi au fost răpiţi ieri, în cursul atacului terorist care a vizat vineri un hotel din Mali unde erau cazaţi angajaţi ai Misiunii Naţiunilor Unite. Mali este un stat din Africa, învecinată la nord cu Algeria, la est cu Niger, la vest cu Mauritania și Senegal, în sud cu Coasta de Fildeș Guineea și Burkina Faso.

„Trei piloţi ruşi sunt daţi dispăruţi şi se crede că au fost răpiţi", a declarat Souleymane Maiga, purtătorul de cuvânt al armatei din Mali.

Patru militari, doi militanţi islamişti şi un cetăţean străin au murit într-un atac terorist comis vineri la un hotel din centrul statului Mali. Potrivit colonelului Souleymane Maiga, terorişti islamişti au deschis focul, vineri, la Hotelul Debo din Sevare, un oraş situat în centrul statului Mali. „Şapte persoane au murit – patru militari care apărau hotelul, doi terorişti şi un străin", a spus Maiga.

Nu este clar dacă atacatorii au părăsit hotelul, unde sunt cazaţi membri ai Misiunii Naţiunilor Unite. În momentul atacului, în hotel erau cetăţeni din Africa de Sud, Franţa şi Ucraina.

sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *