ActualitateExterne

‘Atacul nostru s-a încheiat și nu dorim să-l continuăm’ / Avertisment dur pentru SUA

Șeful Statului Major iranian spune că atacul s-a încheiat și de acum forțele iraniene vor răspunde „dacă Israelul ne țintește interesele”. El avertizează SUA că dacă participă la un atac împotriva Iranului îi va ținti bazele din regiune.

Șeful Statului Major iranian a declarat: „Atacul nostru s-a încheiat și nu dorim să-l continuăm, dar vom răspunde cu forță dacă Israelul ne țintește interesele”.

Pe de altă parte, avertizează SUA să nu participe la un atac împotriva Iranului.

„Dacă Washingtonul participă la vreun atac împotriva noastră, îi vom ținti bazele din regiune și nu va fi în siguranță”, spune șeful Statului Major iranian.

Armata israeliană a transmis că au participat la apărarea Israelului în respingerea atacului iranian și capabilitățile militare aliate.

„Israelul a acționat împreună cu SUA, Marea Britanie, Franța și alte țări atunci când a respins atacul iranian”, a transmis armata israeliană.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

1 comentariu

  1. Iranul n-ar fi facut ce a facut daca nu-i sustinea “Cineva.”
    Nu spun cine ,ca e persoana f.f.f. importanta.
    Nu vedeti ca n-a guitat niciun comentariu relativ la atac ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *