Internațional

Atentat la Tel-Aviv, soldat cu un mort şi 4 răniţi. Un bărbat a deschis focul asupra pietonilor, apoi a încercat să-i calce cu mașina

Cel puţin o persoană şi-a pierdut viaţa şi patru au fost rănite, vineri seara, într-un atentat în centrul oraşului Tel Aviv, potrivit unui bilanţ actualizat de salvatorii israelieni.

Magen David Adom (MDA), echivalentul israelian al Crucii Roşii, a declarat anterior, într-un scurt comunicat, că îngrijeşte două persoane după un atac armat în Tel Aviv.

„Teroristul a fost neutralizat”, potrivit MDA Victima decedată este un bărbat în vârsta de 30 de ani şi cei patru răniţi, dintre care doi în stare gravă, au fost evacuaţi spre spitale din regiunea Tel Aviv, a precizat MDA.

De asemenea, presa israeliană scrie că o persoană aflată la volanul unei mașini a deschis focul asupra pietonilor, în zona promenadei. Apoi a încercat apoi să-i calce cu autoturismul, dar o manevră greșită a făcut ca mașina să se răstoarne.

Bărbatul a reușit să iasă, dar arma i s-a blocat în momentul în care a vrut să deschisă focul asupra polițiștilor, care l-au ucis pe loc.

Este cel mai recent episod din seria de violențe care au escaladat în ultima săptămână în regiune. Este vorba despre tensiunile de la moscheea Al-Aqsa, uciderea a două israelience bombardamentele din Fâșia Gaza și Liban. Acestea au fost un răspuns la provocarea grupărilor palestinene.

Totul, după ce peste 30 de rachete au fost lansate din sudul Libanului, în cel mai intens atac de acest fel din ultimii 17 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *