Actualitate

Atentat terorist într-o școală din Rusia / 13 oameni au fost uciși – 7 copii, 2 gardieni și 2 profesori. Atacatorul s-ar fi sinucis (FOTO +18)

Bilanțul împușcăturilor de la școala nr. 88 din Ijevsk a crescut la 13 morți, a anunțat Comitetul de anchetă. Printre victimele atacului se numără șapte copii

Anterior, Comitetul de anchetă a raportat nouă morți, despre care se spune că ar fi doi agenți de securitate, doi profesori și cinci copii. Ministerul de Interne a raportat 24 de răniți.

După cum a relatat guvernatorul Udmuriei, Aleksandr Brechalov, de la fața locului, potrivit rapoartelor preliminare, bărbatul înarmat a intrat în școală și a început să tragă. Acesta a fost găsit mort. Potrivit versiunii Ministerului de Interne, acesta s-a sinucis. Comitetul de anchetă a raportat că acesta purta un tricou negru cu simboluri naziste și o cagulă. Nu avea niciun document la el.

Împușcăturile au fost trase în timpul unei lecții, când un bărbat neidentificat îmbrăcat în negru a dat buzna în clasă și a deschis focul asupra copiilor. Acum se știe că cinci copii au fost răniți și un agent de securitate a murit în urma împușcăturilor de la o școală din Ijevsk.

Elevii de la școala 88 din Ijevsk, unde a avut loc un schimb de focuri, s-au baricadat în sălile de clasă. Una dintre școlărițe a spus că se aflau în laborator cu profesorul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *