Timpul Local
Atenţie la Kebab-uri!
Astfel, s-a stabilit cÄ angajaÅ£ii a douÄ tarabe, situate în sectorul Buiucani al capitalei, nu respectÄ cerinÅ£ele sanitaro-igienice: bucÄtarii spalÄ, curÄÅ£Ä Åi gÄtesc în aceeaÅi încÄpere. În urma investigaÅ£iilor de laborator, au fost depistate bacterii coliforme într-o mostrÄ de salatÄ din morcov picant.
Un proprietar de tarabÄ specializatÄ în prepararea kebab-urilor a fost amendat Åi i s-a interzis sÄ prepare bucate orientale.
MenÅ£ionÄm cÄ utilizarea în alimentaÅ£ie a produselor contaminate poate provoca apariÅ£ia intoxicaÅ£iilor Åi a bolilor intestinale acute.
I.P.
FiÈi la curent cu ultimele noutÄÈi. UrmÄreÈte TIMPUL pe Google News Èi Telegram!