Social

Atenție, șoferi! Se circulă cu dificultate în sudul și nordul Moldovei

În ultimele 24 de ore, condițiile meteo nefavorabile au dat bătăi de cap șoferilor. Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, mai mulți conducători au solicitat intervențiile drumarilor.

De asemenea, pe traseele din țară au acționat cu 146 utilaje speciale și 166 muncitori rutieri și au fost răspândite 1991,2 (tone) de materiale antiderapante și 157,5 (tone) sare tehnică.

Menționăm că momentan se circulă în condiții de iarnă la Sudul și Nordul Moldovei, sectoarele: Florești, Nisporeni, Călărași, Ungheni, Cahul, Taraclia, Leova și Căușeni, potivit Realitatea.md.

Astfel, în acest sens, conducătorii auto sunt îndemnați să circule foarte prudent și să adapteze stilul de condus la condițiile de trafic.

Drumarii acționează, însă, vântul care bate în rafale aduce zăpada înapoi pe carosabil, reducând vizibilitatea pe unele sectoare.

Înainte de a pleca la drum, este indicat să vă informați asupra condițiilor de circulație, iar dacă pe traseu există drumuri închise sau pe care se circulă cu dificultate, să amânați călătoria.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *