Social

Atenție șoferi! Vizita a doi președinți europeni îngreunează traficul din Chișinău

În perioada 9–11 noiembrie curent, în Republica Molodva se va afla într-o vizită oficială Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen și Președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, iar în Chișinău se vor forma noi ambuteiaje din cauza mai multor străzi blocate.

Așadar, pentru buna desfășurare a vizitei, Poliția de comun cu alte instituţii vor întreprinde măsurile necesare în scopul asigurării eficiente a ordinii publice şi securităţii circulaţiei rutiere pe perioada vizitei oficiale, precum şi pentru prevenirea şi contracararea posibilelor încălcări ale ordinii de drept şi altor acţiuni care ar putea periclita buna desfăşurare a evenimentelor, transmite Realitatea.md.

În acest context, solicită participanților la trafic să manifeste disciplină maximă, să dea dovadă de înțelegere, să se conformeze necondiționat cerințelor legale ale polițiștilor.

Prudența este esențială și în contextul în care pe mai multe străzi din Capitală, subdiviziunile Primăriei desfășoară lucrări de reparație.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *