Actualitate

ATENȚIE! Traficul rutier pe mai multe străzi din Capitală, suspendat până pe 1 octombrie

Traficul rutier pe strada Alexandru cel Bun din Capitală, tronsonul cuprins între străzile Ismail și Tighina, va fi suspendat de pe 15 august până pe 1 octombrie. Această măsură a fost luată în legătură cu necesitatea de a efectua lucrări de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare.

Astfel, pe perioada executării lucrărilor, microbuzele de pe rutele nr. 103, 108, 171, 174 și 188 vor circula de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Mitropolit Varlaam, str. A. Pușkin, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit, transmite Jurnal.md.

În aceeași perioadă, va fi suspendat traficul rutier pe str. Tighina, tronsonul cuprins între străzile Avram Iancu și Columna.

Autobuzele de pe rutele nr. 24, 31, 38, și 39 vor circula de pe str. Ismail, str. Mitropolit Varlaam, str. Tighina, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit. Pe perioada executării lucrărilor, stația terminus a rutelor municipale de autobuz nr. 24, nr. 31, nr. 38 și nr. 39, se transferă de pe str. Tighina 65, pe str. Tighina 63 – 63/6 (tronsonul cuprins între str. Mitropolit Varlaam și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *