Ultima oră

Aterizare de urgență la Dubai a unui avion al companiei Emirates; pasagerii sunt în siguranță

Agenția Xinhua relatează că toți pasagerii și membrii echipajului au fost evacuați și sunt în siguranță.

La locul aterizării de urgență, care a fost izolat de autoritățile aeroportuare, se ridica un fum negru și dens. Și în fotografii postate pe rețelele sociale, despre care cei care le-au distribuit scriau că sunt de la aeroportul internațional din Dubai, se putea vedea un fum gros și negru ridicându-se deasupra unui avion cuprins de flăcări.

Compania Emirates Airline a confirmat într-un comunicat postat pe Twitter că "pe aeroportul internațional din Dubai a avut loc un incident, la 3 august 2016, la ora locală 12:45", transmite DPA.

Potrivit Reuters, Flightradar24, aplicația de monitorizare în timp real a traficului aerian, a anunțat pe contul său de Twitter că aterizările și decolările pe aeroportul din Dubai au fost suspendate din cauza incidentului, adăugând că avionul implicat este un Boeing 777-300.

 

Guvernul din Emiratele Arabe Unite (EAU) a anunțat că toate decolările de pe aeroportul din Dubai sunt amânate până la noi ordine. Totodată, organizația europeană pentru securitatea navigației aeriene (Eurocontrol) a transmis că aeroportul din Dubai nu mai acceptă trafic aerian după incident.

Sursa: Agerpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *