Actualitate

Au ajuns pe mâna oamenilor legii după ce au încercat să treacă hotarul cu rățuște, coniac, muniții și țigări

Potrivit Serviciului de presă al Poliției de Frontieră, 18 persoane au încercat să treacă fraudulos sau ilegal frontiera, 76 de persoane au încălcat regimul zonei de frontieră, 10 persoane au prezentat documente false la graniță, iar în 8 cazuri, diferite persoane au încercat să treacă ilegal peste frontiera de stat cu bunuri materiale (3123 pachete de țigări, 1500 de rățuște, 1360 litri de coniac, muniții și 4 mijloace de transport).

Totodată, oamenii legii anunță că au fost reținuți 14 cetăţeni străini după ce au încălcat regulile de şedere pe teritoriul Republicii Moldova și 27 de persoane aflate în conflict cu legea.

Oamenii legii de la hotar nu au autorizat trecerea frontierei de stat pentru 166 persoane, dintre care 102 la ieşirea din țară. Motivele de neautorizare a trecerii frontierei rămân aceleași: document nevalabil, termen expirat al documentului, necorespundere cu statutul punctului de trecere al frontierei de stat.

Fluxul persoanelor care au traversat frontiera de stat a constituit circa 244 mii persoane, iar traficul mijloacelor de transport a înregistrat un flux de aproximativ 52 mii unităţi.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *