Social

Au bătut cu deosebită cruzime un văcar. Doi bărbați, tată și fiu, cercetați penal

Un bărbat în vârstă de 56 de ani este cercetat penal, după ce a bătut crunt un văcar de 44 de ani din Sîngera. Totul s-a întâmplat acum câteva zile, când poliția a fost anunțată despre o bătaie care s-a produs într-o pădure, între localitățile Dobrogea și Sîngera. Victima a primit mai multe lovituri, inclusive cu o sapă în regiunea capului și a feței, relatează Echipa.md.

Potrivit informațiilor, în cadrul investigațiilor de la fața locului, polițiștii au stabilit că între victima de 44 de ani, care este văcar în Sîngera și 2 bărbați, tatăl și fiu, de 85 și 56 de ani ani, din aceeași localitate, s-a iscat un conflict, motivul fiind că victima, din neatenție, a scăpat cornutele pe terenul lor agricol.

Ulterior, suspecții i-au aplicat bărbatului multiple lovituri cu pumnii şi picioarele. În cadrul acțiunilor violente, cu o deosebită cruzime, i-au fost aplicate lovituri cu o sapă în regiunea capului și a feței.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul de 56 de ani a fost reținut pentru 72 de ore. Tatăl acestuia, cu vârsta de 85 de ani, este cercetat în libertate, în contextul vârstei înaintate.

Polițiștii, în continuare, desfășoară toate acțiunile de urmărire penală în vederea administrării probelor și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *