Social

Au băut atât de mult încât nu s-au mai trezit. Unul din bărbați se află la spital în comă

Trei bărbați au fost găsiți morți, iar al patrulea în stare gravă a fost transportat la spital în urma intoxicării cu alcool.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 6 iulie, la marginea orașului Dubăsari, de către o localnică în vârstă de 74 de ani care își îngrijea caprele, transmite Știri.md cu referire la Replicamedia.md.

Femeia a văzut mai mulți bărbați nu manifestă semne de viață și a chemat o ambulanță, iar medicii au raportat incidentul la Poliție.

Ajunși la fața locului, oamenii legii, au depistat cadavrele a trei bărbați de 34, 36 și 59 de ani. Un bărbat de 55 de ani care zăcea acolo, era inconștient.

Victima în stare extrem de gravă a fost internată în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Raional Central Grigoriopol.

Ulterior, bărbatul a fost diagnosticat cu comă, intoxicații alcoolice și edem cerebral.

Pacientul și-a revenit, însă din cauza vorbirii neclare nu poate spune ce au consumat. Medicii nu oferă previziuni clare despre starea lui de sănătate.

La fața locului, Polițiștii au ridicat mai multe sticle cu vodcă și apă. Preliminar, alcoolul a fost dobândit de bărbați personal și nu de la magazin.

Prietenii sau amicii, cât oamenilor legii spun că bărbații erau înregistrați ca alcoolici, potrivit gagauzinfo.md.

Ce a cauzat moartea bărbaților și starea gravă a bărbatului care a supraviețuit rămâne să clarifice autoritățile competente.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *