Social

Au crezut că vor scăpa basma curată, dar ghinion. Două persoane, reținute cu acte false la frontieră

Polițiștii de frontieră au inițiat pe numele a două persoane cercetări pentru deținerea și folosirea actelor falsificate. Sunt vizați în documentări un conațional și un cetățean al Azerbaidjanului.

În punctul de trecere a frontierei Tudora s-a prezentat cetățeanul moldovean de 44 de ani, la volanul unui autoturism de model Toyota Corolla. Printre documentele prezentate la controlul trecerii frontierei de stat a fost și permisul de conducere moldovenesc, care din primele verificări s-a stabilit că este falsificat. La audieri, posesorul a declarat că l-ar fi obținut pe căi legale, încă din anul 1996. Permisul i-a fost ridicat, iar persoanei i-a fost permisă trecerea frontierei în calitate de pasager, transmite Jurnal.md.

În punctul de trecere a frontierei Aeroportul Internațional Chișinău, în fluxul călătorilor sosiți în Moldova cu ruta „Istanbul-Chișinău” a fost legitimat cetățeanul Azerbaidjanului de 27 de ani. În cadrul controlului de frontieră, persoana a comunicat că intenționează să plece în Ucraina, în acest sens, suplimentar a prezentat un pașaport tehnic, care ar fi eliberat de către autoritățile ucrainene. În rezultatul verificării amănunțite al documentelor s-a constatat că este falsificat. Străinului i-a fost refuzată intrarea în Moldova. Cercetările pe caz continuă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *