Social

Au crezut că vor scăpa basma curată, dar nu i-au mers! Doi iranieni, au încercat să intre cu acte false în R. Moldova

În Aeroportul Internațional Chișinău, polițiștii de frontieră au deconspirat planurile a doi cetățeni străini care au încercat în mod fraudulos să intre pe teritoriul Republicii Moldova, legitimându-se cu acte falsificate. Documentați sunt doi tineri din Iran, cu vârste de 23 și 25 de ani.

Astfel, în dimineața zilei de marți, 4 aprilie 2023, la cabina de control s-au prezentat printre pasagerii sosiți în Moldova cu ruta „Istanbul-Chișinău” și doi cetățeni ai Austriei. În timpul controlului asupra pașapoartelor, polițiștii de frontieră au observat că acestea conțin indici vizibili de falsificare. Ca urmare, ambele persoane au fost supuse controlului de nivelul II, ceea ce presupune verificări adiționale, transmite Echipa.md.

În bagajul de mână au fost depistate două pașapoarte iraniene eliberate pe numele persoanelor aflate la linia de control.

Astfel, conform procedurilor, documentele falsificate au fost ridicate și urmează să fie supuse expertizei, iar străinii au primit refuz de intrare în Republica Moldova.

Cercetările pe caz continuă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *