Social

Au crezut că vor scăpa neobservați, dar nu le-a mers! Doi bărbați, depistați la frontieră cu acte false

Doi bărbați au fost depistați la trecerea frontierei cu acte false. Unul dintre aceștia venea din Federația Rusă, iar al doilea se deplasa spre Germania. Într-un caz, semnalat în punctul de trecere a frontierei Sculeni, polițiștii de frontieră au supus unui control suplimentar mai mulți pasageri de la ruta Rusia-Moldova, transmite Realitatea.md.

Ca rezultat, la un locuitor al orașului Rîbnița, în vârstă de 37 de ani, au fost depistate două permise de conducere. Ambele documente ar fi fost eliberate pe numele său de către autoritățile de competență din Federația Rusă.

„Fiind supus unui control amănunțit, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt falsificate. La cele depistate, tânărul a comunicat că permisul original a fost pierdut și pentru a putea folosi mașina și-a perfectat ilegal altele”.

Cel de-al doilea pasager, legitimat ca cetățean moldovean de 45 de ani, originar din Slobozia, s-a pornit în Germania deținând asupra sa permisul de conducere moldovenesc – falsificat.

„În punctul de trecere a frontierei Leușeni a fost depistat la linia II-a de control. Din declarațiile acestuia s-a aflat că permisul l-a obținut anul curent, cu ajutorul unor intermediari. Ar fi costat actul falsificat 250 dolari americani”.

Ulterior, permisele de conducere falsificate au fost ridicate și urmează să ajungă în laboratorul de expertiză judiciară al IGPF. În dependență de rezultate vor fi continuate cercetările și luate măsurile ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *