Social

Au fugit la Vadul lui Vodă sau cum să cheltuiești 65 mii de lei în trei săptămâni

În seara zilei de 13 iulie, poliţia a fost alertată de către o locuitoare a capitalei, care a declarat despre dispariţia fiicei sale de 16 ani. Imediat la domiciliul femeii s-a deplasat grupa operativă din cadrul IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Poliţiştii au stabilit că din apartament au dispărut mijloace financiare în sumă de 80 000 lei şi un notebook.  Mama a găsit și un bilețel pe care scria „Noi am hotărât, noi am luat banii, nu va duceți la miliție”. Ea crede că fiica ei a fost influențată de prietenul de 24 de ani cu care a fugit. „Vadim a influențat-o, ea nu putea să facă lucrul ăsta niciodată. Prima dată când am făcut cunoștință cu el, am rămas cu o impresie proastă”, a spus mama. 

Poliția a stabilit că tânărul a fost judecat anterior pentru furt la 4 ani de închisoare condiționat. La momentul în care au fost reținuți, cei doi au reușit să cheltuiască 65 mii de lei. „Am luat banii și ne-am dus la odihnă. I-am cheltuit pe mâncare, taxi, focuri de artificii și câine. Am cumpărat un Pitbull și am sărbătorit ziua ei de naștere”, a spus tânărul. 

Polițiștii au pornit o cauză penală pentru furt în proporţii deosebit de mari, care prevede o pedepasă cu închisoare pe un termen de la 12 până la 15 ani. Tânărul este cercetat penal în stare de arest. 

Timpul.md

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *