CSI / Rusia

(AU ÎNCEPUT PRESIUNILE) Rospotrebnadzor este una din cele 11 instituțiile rusești CAPABILE să pună INTERDICȚIE de intrare în Rusia

„ Recent, Serviciul Federal de Migrație din Rusia a lansat un serviciu care permite cetățenilor străini să verifice dacă aceștia au sau nu interdicția de a intra în Rusia. Cetățeanul îşi poate verifica numele în baza de date şi constată că totul este bine, doar că el nu are voie să intre în Rusia[, explică Kalinin.

Potrivit șefului de Congres, în Rusia sunt „numai unsprezece departamente care vor putea pune interdicție de intrare cetățenilor străini”. Iată care sunt ele:

1. Ministerul rus al Afacerilor Interne
2. Serviciul Federal de Securitate
3. Ministerul Apărării
4. RosFinMonitoring
5. Serviciul de Informații Externe
6. Ministerul Justiției
7. Ministerul de Externe
8. Serviciul Federal de Migrație
9. Serviciul Federal de Control al Drogurilor
10. Rospotrebnadzor
11. Agenția de Federală Medico-Biologică
Toate din Rusia.

Jurnalista Natalia Siniavskaya: „Este o tragedie mare pentru zeci sau sute de mii!”
– Am urmărit o imagine urâtă în trenul „Chișinău-Moscova”. Oamenii sunt înfricoșați: odată ajunși în Briansk, îi vor da jos din tren, chiar dacă au documentele în ordine (sunt suspectați că ar vrea să lucreze în Rusia). În asta consta marea răzbunare a Rusiei. Lucrătorii migranți, extenuați de chinurile pe care le suportă la muncă în Rusia, înjură guvernul. Am calculat că, într-o lună, trenul transportă aproximativ 60 de mii de oameni. Lasă-i doar 50 de mii dinei să fie migranți care… vin acasă în vizită… Este un număr mult mai mare decât a celor care ies în piață nu se știe pentru ce și de ce. Și cât de mulți ca ei pleacă! Apropo, au început să dea jos oameni și de trenurile ucrainene. Iată așa un scenariu trist, o tragedie pentru zeci sau sute de mii de oameni.

Sursa: kp.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *