Politică

Audieri în pădure

Primii vor fi angajaţii Rezervaţiei Naturale Pădurea Domnească, cei care au organizat vănătoare şi responsabili de la Moldsilva.

Vor fi audiaţi persoanele din cadrul poliţiei de frontieră, cei care au fost în ziua respectivă la serviciu, care au înregistrat persoanele, mijloacele de transport, intrare-ieşire de la acest pichet de graniceri. După care vor fi audiaţi lucrătorii medicali de la spitalul raional Făleşti, foştii angajaţi ai MAI care au fost concediaţi după acest incident”, a menţionat preşedintele comisiei Anatol Zagorodnâi.

Mai mult, acesta s-a plîns că unele instituţii ale statului nu au luat în serios activitatea comisii, astfel că atunci cînd li s-au solicitat anumite informaţii, aceasta au fost succinte şi superficiale. Totodată, Zagorodnâi a ţinut să precizeze că informaţiile furnizate de aceste instituţii sunt contradictorii.

O instituţie prezintă o informaţie cu privire la cine şi cu ce maşini au fost la vînătoare, altă instituţie cu totul alte maşini”, a precizat deputatul.

Tot azi, comisia a decis să deschidă o linie fierbinte la care cetăţenii pot furniza înformaţii cu privire la acest caz. Linia fierbinte este 022 23 48 82.

via hotnews.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *