Politică

(Audio în rusă) Președintele Timofti a fost tras pe sfoară de un comediant, crezând că discută cu Saakașvili

Farsa ar fi fost făcută de către comedianții Vovan și Lexus, care în discuția cu Timofti s-au prezentat drept Mihail Saakașvili, iar în cea cu Oleg Balan – drept ministrul ucrainean de Interne Arsen Avakov.

Se pare că cei doi înalți oficiali moldoveni ar fi căzut în capcana comedianților, în condițiile în care ei discută pe un ton foarte serios cu falșii oficiali ucraineni.

Mai mult decât atât, Balan l-ar fi implicat în toată această afacere și pe un subaltern al său.

Vovan și Lexus le-au spus oficialilor moldoveni că Usatîi urmează joi să aterizeze pe aeroportul din Odesa și că ei ar pregăti arestarea acestuia. Totul ar fi pornit de la președintele Timofti, care păcălit de comediant a prezentat Serviciul de Informații și Securitate drept „naș KGB”, iar Ministerul de Interne l-a confundat cu cel de Externe. La un moment dat, Timofti s-a oferit chiar să-i ofere lui Saakașvili numerele de telefon ale procurorului general și ministrului de Interne.

Este de menționat că Vovan și Lexus au devenit cunoscuți în întreaga lume după ce într-o discuție telefonică cu solistul britanic Elton John s-au prezentat a fi președintele rus Vladimir Putin.

 

sursa: independent.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *