Social

AUDIO. Tânăra din Șoldănești care și-a lăsat bebelușul la Bălți, regretă cele întâmplate. Fetița, reîntoarsă mamei

Bebelușul de o lună și câteva zile, dus, de o tânără de 29 de ani din raionul Șoldănești, presupusului tată care locuiește la Bălți, a fost reîntors mamei. Aceasta regretă cele întâmplate și le-a spus asistenților sociali că a recurs la asemenea gest din cauza unei certe cu concubinul și problemelor de sănătate pe care le are, scrie TV Nord.

Menționăm că jurnaliștii au reușit să vorbească cu asistenta socială din localitate.

„Copilul, când a fost lăsat, doamna era în stare de șoc, după ceartă, probleme de sănătate la dumneaei sunt foarte mari. Practic o lună de zile s-a aflat în Bălți cu concubinul, cu presupusul tată biologic. După o ceartă ea s-a întors la Șoldănești, unde e viza de reședință. Într-o noapte copilul plângea, ea se simțea rău și a decis să ducă copilul și tatălui, dar cu bunul simț a anunțat medicul de familie. Astăzi dimineață s-a prezentat la primărie, la șeful de post, a spus că actele sunt, pentru că atunci fetița nu avea acte în regulă, era nedocumentată, nici adeverință de naștere nimic, și iată așa copilul l-a lăsat la Bălți, la tatăl biologic, cu toate că nici nu știm că e tatăl biologic sau nu.”

La moment fetița este în afara oricărui pericol și perfect sănătoasă. Mama va fi supusă consultațiilor psihologice, iar asistenta socială din localitate va monitoriza în continuare cazul.

Vă amintim că o tânără și-a abandonat copilul nou-născut deoarece nu ar avea categoric nevoie de el. Aceasta l-ar fi lăsat vineri, 7 Aprilie, unui bărbat care locuiește în municipiul Bălți și despre care crede că ar fi potențialul tată al micuțului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *