Actualitate

August, luna de diamant pentru 4 zodii. Totul va fi mai presus de visurile lor

Strălucește mai ceva ca un diamant: așa va fi luna august pentru patru dintre semnele zodiacului. Tu te numeri printre ele?

Mai fericite ca în cele mai frumoase vise: zodiile norocoase ale lunii august
La un moment dat, suntem sigure că zodiile de mai jos vor simți nevoia să se ciupească pentru a se asigura că nu au visat, atât de bine le merge totul în luna august. Vezi despre cine e vorba!

Berbec

Primul semn al zodiacului are motive să chiuie de fericire încă din timpul Lunii Noi de pe 5 august, care îi oferă posibilitatea de a începe o nouă poveste de dragoste. Nu te simți exclusă dacă ești deja într-o relație la care nu vrei să renunți, deoarece sentimentul de „îndrăgosteală” intensă și covârșitoare te va cuprinde și pe tine. Așteaptă-te la un august plin de pasiune, cu întâlniri romantice, sărutări furate și fericire cât pentru zece vieți.

Luna de diamant a zodiei tale. Toate visurile ţi se împlinesc!
Iar veșțile bune nu se opresc aici. Se pare că, deși pe plan profesional vei depune multe eforturi, pur și simplu vei adora să muncești. Ceea ce face de fapt ca luna august să fie mai frumoasă decât în visele tale este tocmai abilitatea de a te bucura de lucrurile mărunte, de a descoperi o plăcere ascunsă și în cele mai banale activități. Ține-o tot așa!

Balanță

Wow! Demult nu ți-a mai mers atât de bine și principalul motiv este legat de întoarcerea planetei tale guvernante, Venus, în semnul tău. După 17 august, odată ce are loc acest eveniment, vei simți o eliberare, ca și cum ai fi descoperit în sfârșit secretul vieții fericite: și sunt șanse mari chiar să o fi făcut.

August strălucește ca un diamant mai ales în viața profesională pentru tine, acolo unde vei găsi oportunități la care nici măcar nu ai visat. O promovare, o mărire de salariu sau jobul vieții tale sunt în cărți. Mai mult, prezența lui Marte în Taur te ajută să lupți pentru idealurile tale ca niciodată, așa că vei impresiona ușor orice superior. E momentul tău.

Și pe plan personal îți merge de minune, cuvântul de bază fiind distracția. Ai fost mereu o mică nestemată în societate, dar în august devii un diamant. Prietenii trag la tine, iubitul e fascinat de fata sa zglobie și ești în centrul atenției oriunde ai merge.

Vărsător

În august, relațiile tale devin diamant. Luna Nouă în Leu te va duce și pe tine în fața unui nou început, dar de data aceasta interpretarea e mai degrabă una filosofică. Nu te desparți de partener și nici nu te îndrăgostești din nou, ci pur și simplu descoperi că legătura actuală e cea mai puternică din viața ta. Vei avea dintr-odată revelația că trăiești dragostea existenței tale, că pentru el ai fost creată, toate acele experiențe magice pe care le regăseai doar în povești și în care nici măcar nu credeai îți vor fi dăruite cu generozitate.

Luna august e însă darnică și cu fetele single. Deși sunt șanse mici să îți găsești iubirea, tot vei avea parte de o perioadă stelară. Te distrezi la maximum cu prietenii și vei avea parte de flirturi și de aventuri fierbinți care te vor împlini pe toate planurile. Cu alte cuvinte, nu vei uita niciodată această lună!

Pești

Dacă trăiai cu impresia că tot ce contează e dragostea, luna august te va convinge că ești mult mai mult decât fata care își caută permanent iubirea. Strălucești precum un diamant pe plan profesional și ai idei care pot schimba lumea: nu glumim deloc. Se pare că ultimele zile de vară vor fi printre cele mai extraordinare din toată viața ta. Ai o intuiție extraordinară și o minte brici, și tot ce trebuie e să ai curajul de a le transmite cuiva. În august poți avea acea inițiativă care să te transforme în viitorul președinte sau să te ajute să lansezi cartea ce va schimba vieți.

Ai spune că, cu un context astrologic atât de aglomerat din punct de vedere profesional, nu mai ai timp de iubire, dar nu e cazul. Deși relațiile nu sunt centrul acestei luni, ele vor fi calde, liniștitoare, pline de împlinire. Iubitul te adoră, prietenii te susțin și, dacă ești single, vei întâlni tot felul de persoane pur și simplu magnetizate de prezența ta. Este acel gen de lună!

Nu putem decât să sperăm că te numeri printre zodiile care trăiesc la intensitate maximă luna august și care strălucesc precum diamantele în ultimele zile ale verii.

https://www.divahair.ro
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *