Actualitate

AUR își exprimă îngrijorarea față de atitudinea extremistă și xenofobă a partidului PSRM condus de fostul președinte Dodon

AUR- Alianța pentru Unirea Românilor își exprimă îngrijorarea față de atitudinea extremistă, șovină și xenofobă a partidului PSRM condus de fostul președinte Igor Dodon.

Acesta s-a pronunțat de mai multe ori împotriva partidului AUR care își asigură intrarea în Parlamentul de la Chișinău doar cu voturile primite de la românii din Republica Moldova pentru alegerile parlamentare din România (din 6 decembrie 2020).

În mod ilegal au fost amplasate panouri electorale care instigă la ură și care nu au nici o legătură cu realitatea. Vom sesiza organele competente cu privire la acest lucru.

PSRM nu va mai reuși să obțină numărul de mandate de care dispune, în ciuda alianțelor inventate cu partide care nu mai există.

AUR: PSRM SE AFLĂ ÎN CĂDERE LIBERĂ

Polemica electorală nu trebuie să ducă la învrăjbirea moldovenilor, ori noi vedem acum un partid ce a deținut puterea și se află în cădere liberă și care caută cu disperare voturi, chiar dacă acest lucru va duce la dezbinarea societății.

PSRM a avut ocazia să asigure o viață mai bună moldovenilor și nu a reușit să facă acest lucru. În schimb s-au plimbat sume colosale de bani pentru parlamentari și pentru președintele expirat Igor Dodon. Nu au făcut spitale, nu au făcut școli, nu au construit drumuri noi, nu au dat bani la localități pentru investițiile necesare.

Poate ne spune PSRM de ce atunci când a fost la guvernare nu a dat alocații decente pentru creșterea copiilor. Nu vă mai lăsați mințiți, vedeți rezultatele și nu propaganda.

Acești oameni își bat joc de moldoveni, dar moldovenii nu sunt proștii lor.

Panourile mincinoase nu vor mai aduce înapoi pe moldoveni, viața mai bună ce poate fi asigurată printr-o guvernare corectă – Da.

Alianța pentru Unirea Românilor este despre cum să aducem oamenii împreună și nu despre dezbinare.

Un milion și jumătate de cetățeni au fugit din Republica Moldova de sărăcia indusă de partidele politice. Mulți dintre ei trăiesc acum în România sau în spațiul Uniunii Europene. Aproape un milion de moldoveni au deja cetățenia română.

Alianța pentru Unirea Românilor este un partid occidental, pro-european, de centru dreapta ce are patru piloni: CREDINȚA, NAȚIUNEA, LIBERTATEA și
FAMILIA.

Voi ce părere aveți despre mesajul de pe panou?

Sursa: AUR MOLDOVA

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *