Politică

AUR și George Simion denunță corupția în dosarele de cetățenie română, cerând stoparea acordării cetățeniei rușilor și ucrainenilor

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, atrage atenția asupra unei probleme sensibile care afectează România în prezent: falsificarea dosarelor pentru obținerea cetățeniei române. În mod îngrijorător, cetățeni ruși și ucrainieni reușesc să obțină în mod fraudulos pașapoarte românești, permițându-le astfel să ajungă în Uniunea Europeană.

În calitate de lider al AUR, George Simion face un apel ferm către autoritățile române pentru a stopa această practică coruptă și periculoasă. Este vorba despre acte de corupție care au fost deja dovedite și care sunt frecvent expuse în mass media. Este profund regretabil faptul că cetățeni care nu au niciun fel de legătură cu România, care nu au bunici sau străbunici români, reușesc să obțină astfel de documente prin intermediul unor acte falsificate, cu complicitatea autorităților din Republica Moldova. În acest context, George Simion consideră că Procuratura trebuie să intervină și să investigheze în mod riguros această situație.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este un partid conservator din România condus de tânărul politician patriot George Simion. AUR își propune să apere valorile tradiționale și interesele naționale ale României, cu o atitudine pozitivă față de comunitatea românească și o viziune orientată spre viitor. Prin această declarație, George Simion evidențiază angajamentul AUR în a proteja integritatea și suveranitatea României, pledând pentru o abordare riguroasă și responsabilă în fața provocărilor cu care se confruntă țara noastră.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

comentarii

  1. V-am scris ceva important, dar a fist sters .. Rugam cereti sa vi se dea, includes SI planul nostru de a reactualiza invitatia din anii 2010-2012 unor.jurnalisti relevanti SI autori de filme documentare, de la cultura la politics apararii INTERESULUI national , inclusiv cu fapte model concrete dar , paradoxal si distructiv, obstructionte de insasi autoritatile Romane care aveau obligatia sa le sprijine ,macar popularizare pt beneficiul tarii care nu are in SUA ceea ce , prin eforturi enorme, am organizat SI avem NOI , in Philadelphia ( inclusiv 3 camere de oaspeti)SI in Princeton ( archive) documentaries IST imigratiei, diaspora, relatiile Americane, activitatea de 49+ Ani in Tara, 2-3 luminpevsn, invkudiv la Buc SI cubsediunka Bv din 2002.
    SI am facut pt ea decaptospe 40 de sni.. Inca unic ,in loc sa fi fost preluat, multiplicat, etc.. ………. Rodica Perciali ( si Mihai) la aproape 40 de Ani de CEA Mai LARGA SI intensa, profesionista dar SI populara Promovare a tarii, a culturii NATIONALE celei Mai reprezentativa SI atractiva, in istoria SUA, www. romanianculture.us ( adreseze de email precum SI 2-3 exemple din presa Americana din totalul a 40, cum arata si o lists dar SI un colaj la pagina muzeului cu presa SI din diaspora sibdinnRomsnis ( vreo 50 articole, , 17 aparitii TV, etc) singuri care am crest in muzeu real, cubsediu real, in centrul uniinmarevoras American , dar acum dorim sa trecrm la alte proiecte Mai Mari , ex. European Village as a DESTINATION ( dat fiind importul in 2002 de mobilier rustic European , PE langa colectiile artizanale folclorice importate Inca din 1992-1992 . SI vedeti programul formative de Internship SI colaboratori de la distanta, platiti. E.
    Pt fotografii Mai bune cu exp trecute , cele Mai Mari din IST SUA SI din diaspora vreodata, SI cu secvente din muzeu gasiti la facebookurile noastre : Rodica Perciali, Punti Romanesti, “Romanian Museum, Romanian-American League ” SI la LinkedIn tel 001609-316- 6991 whatsap

    .

  2. HER LUDWIG, dacă dumitale si unei părti din presa românească nu vă convine ce susține GEORGE SIMION nu înseamnă ca omul minte si nu spune adevărul .In RO știm mai bine cum stau lucrurile, de exemplu in industrie etc. Te arunci repede ,repede cu capu înainte fara să stii ce vorbesti ! Ai fi mai calificat ,poate, sa ne spui cum stau lucrurile la voi in RM cu partidul lui ȘOR de pildă ,că prea-i de tot cum va duce de nas cu fofîrlica. De altfel , se cam observa că au apărut destul de mulți stiutori de românisme prin zisa moldovă de parcă Stefan cel Mare s-a născut pe prisma parlamentului molotovenesc ! Si încă ceva ,dom LUDWIG. Către dom SIMION , republicuța cea molotovească mai are o datorie restantă . DEMOCRATICă,CIVILĂ ȘI IREVOCABILĂ si Va trebui să i se ridice PE BUNĂ DREPTATE interdictia de a intra pe vastul ei teritoriu putinistobelarustic. Nu de alta , dar partidul lui va intra in viitorul parlament RO cu brio,fără să-i pese de zicerile dumitale împotriva (bunului simt). Cu siguranță va cere atunci să i se facă dreptate. Si ce vei face ? Vei da fuguța la dom SCHOLZ să-ți dea adeverință justificativă de bună purtare ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *