Actualitate

AUR susține Biserica Neamului prin acțiuni de sprijin ale bisericilor aflate în subordonarea Mitropoliei Basarabiei (Foto)

Biserica cu hramul „Sfântul Proroc Ilie” din satul Toceni a fost locul în care și-au dat întâlnire enoriași de pe ambele maluri ale Prutului pentru a-l prăznui pe Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul parohiei.

Sfânta Liturghie a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud împreună cu un sobor de preoți ai Mitropoliei Basarabiei.

În această zi, sătenii care îl cinstesc pe Sfântul Ilie s-au adunat în număr mare în sfântul lăcaș, fiindu-le alături și pelerini veniți din alte localități pentru a participa la sărbătoarea hramului bisericii.

La eveniment a fost prezentă și Veronica Pascal, membră a Biroului Național Politic al AUR Republica Moldova, care a acordat daruri și un ajutor financiar consistent necesar pentru lucrările de reconstrucție a bisericii, căci unde oamenii se roagă, Dumnezeu sporește și înmulțește harul și lucrarea.

La sfârșitul slujbei, preotul paroh a mulțumit celor prezenți, asigurându-i că la Toceni, cu smerenie și cu inima bună se lucrează pentru consolidarea obștii credincioșilor, dar și pentru un viitor mai bun, îndemnând enoriașii să lucreze împreună pentru consolidarea Ortodoxiei pe acest mal al Prutului.

AUR susține Biserica Neamului și întreprinde acțiuni concrete de sprijin ale bisericilor aflate în subordonarea Mitropoliei Basarabiei.

Sursa Curentul

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. AUR sustine biserica filorusa si Rusia.
    Un partid filorus, creat de KGB, care sa influenteze in rau politica pro europeana a Romaniei si sa indeparteze Moldova de UE si de Romania.
    Daca-i cauti in buzunare le vezi curgand rublele care le vin de la Moskova.

  2. Cel mai scarbos lucru – sa faci un bine pentru publicitate. Scursoarea politica respectiva nu face binefaceri dezinteresat, o face populist si urmareste sa obtina voturile celor sarmani si neinformati. Cu parere de bine, majoritatea absoluta a electoratului basarabean cunoaste ceea ce urmaresc ursarii tuciurii auristi care, in esenta, sunt sustinatorii agresorilor moscali.
    Cu regret, dar gazeta de perete timpul, este promotorul acestor lichele, impartasind aceleasi scopuri. Halal de eforturile regretatului C. Tanase, care a urmarit cu totul altceva.

  3. AUR susține (pe ascuns) o politică pro putinistă. Mi se pare pare absolut grotesc să văd cum ziariștii de la Timpul le tot aduc laude. Credibilitatea acestui ziar se duce de râpă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *