Ultima oră

Autoritățile locale promit o mare sărbătoare de Hramul orașului Chișinău

Pe parcursul zilei, în scuarul Catedralei Mitropolitane „Naşterea Domnului” şi în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt” vor avea loc expoziţii de pictură, grafică, artizanat, carte, floristică şi concursul de desen pe asfalt „Chişinăul în viziunea copiilor”.

De la ora 12.00 preturile de sector ale municipiului vor prezenta un program de sărbătoare. La ora 14.00, în scuarul din faţa Primăriei Chişinău se va desfăşura o reprezentaţie a teatrului „Masca” din Bucureşti. Tot la această oră, la Sala cu Orgă, va avea loc festivitatea de premiere a persoanelor în etate, a elevilor şi studenţilor care au merite deosebite în domeniul ştiinţei, medicinii, culturii şi sportului.

Începând cu ora 17.00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, se va desfăşura un concert cu Fraţii Advahov şi Zinaida Julea, Mihai Ciobanu, surorile Osoianu, Igor Cuciuc, Aliona Moon, Pasha Parfeni, Akord. De asemenea, în scenă vor urca Carla’s Dreams şi Sun Stroke Project. Invitatul străin este interpreta Andra din România. La ora 23.30 vor fi lansate focurile de artificii.

A doua zi după hram, pe 15 octombrie, va fi vernisată expoziţia-concurs a lucrărilor foto: „Chişinăul de ieri, Chişinăul de azi”, la Centrul pentru copii şi tineret „Politehnic”.

Pe 18 octombrie, la ora 18.00, va avea loc serata de creaţie a compozitorului Oleg Negruţă, Fantezia „În glumă şi în serios” la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”.

Pe 23 octombrie, la ora 23.00, Anastasia Lazariuc şi invitaţii săi vor susţine un concert jubiliar „Seară Albastră”, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”.

Sursa: tv7.md

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Google News!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.