Ultima oră

„Auzi-mă!” – au strigat păpuşarii lui Jucov în Irlanda

Potrivit unui comunicat de presă al Comunităţii Basarabenilor din Irlanda „Moldova Vision”, spectacolul a fost extraordinar. La rândul său, Titus Jucov a mulţumit acesteia pentru invitaţie şi şi-a exprimat admiraţia faţă de cetăţenii care nu uită de patrie. Bucuria copiilor basarabeni, care duc lipsă de comunicare în limba maternă, a fost nemaipomenită, amintindu-şi de versurile că „ doar în limba ta poţi s-o mângâi/ şi s-o preschimbi în cânt”.

Actorii au avut ocazia să susţină şi doua spectacole în fata publicului irlandez. Acest lucru s-a întâmplat în aer liber, pe scena din “Taytoo Park”.
„Vrem să aducem mulţumiri celor care ne-au ajutat ca acest eveniment să aibă loc şi anume, “Irish Life” în persoana lui Jerry Loughrey, Largo Foods în persoana lui Raymond Coyle, Companiei de zbor Blue Air din România şi, nu în ultimul rând actorilor Teatrului “Licurici”. Cu ajutorul lor şi cu implicarea membrilor comunitătii, şi în acest an copiii au inserat o fila de neuitat în copilăria lor”, se mai scrie în mesajul adresat redacţiei TIMPUL

Amintim că autorul piesei este dramaturgul Ion Puiu. Regia e semnată de Titus Jucov, scenografia – de A. Josanu, iar muzica – de A. Vivaldi. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *