Internațional

Averea lui Gigi Becali este verificată

Reprezentanţii ANI nu au putut da detalii suplimentare, precizând doar că ancheta este într-un stadiu "incipient". "Ziua Veche" a descoperit, în urmă cu câteva zile, că există o contradicţie între declaraţiile de interese ale lui Becali şi luările sale de poziţie în legătură cu firma Leoser.

Întrebat atunci de un reporter al publicaţiei online, Becali a insultat-o pe aceasta, gest criticat de organizaţiile care apără libertatea de exprimare.
Gigi Becali a fost audiat, în 18 martie, de procurorii Parchetului instanţei supreme în dosarul privind acuzaţiile de fals în declaraţie, constituit în urma sesizării Agenţiei Naţionale de Integritate.

În mai 2009, ANI s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că George Becali nu ar fi respectat dispoziţiile legale privind completarea şi depunerea declaraţiilor de avere şi de interese.

ANI a sesizat, în 5 mai 2009, Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1, în vederea efectuării de cercetări cu privire la comiterea de către Gigi Becali, candidat atunci la alegerile pentru Parlamentul European, a infracţiunii de fals în declaraţii.

Sursa: Mediafax

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *