CSI / Rusia

Avionul lui Prigojin s-a prăbușit în regiunea Tver – primele detalii (VIDEO)

În regiunea Tver (Federația Rusă), ieri, 23 august, s-a prăbușit un avion, printre pasagerii căruia se aflau șeful PMC “Wagner” Evgheni Prigojin și comandantul Dmitri Utkin. Acest lucru este scris de presa rusă cu referire la declarația Rosaviatsia.

“În regiunea Tver, în apropiere de satul Kuzhenkino, a avut loc căderea unui avion privat Embraer Legacy, care efectua un zbor Moscova – Sankt Petersburg. La bord se aflau 10 persoane, inclusiv trei membri ai echipajului. Potrivit informațiilor preliminare, toate persoanele aflate la bord au fost ucise”, a informat Ministerul pentru Situații de Urgență al Federației Ruse.

Rosaviatsia a făcut publică lista pasagerilor aeronavei prăbușite: la bordul aeronavei se aflau, printre pasageri, Evgeny Prigozhin și Dmitri Utkin. De asemenea, pe lista pasagerilor se află și Valery Chekalov, care era responsabil în cadrul PMC pentru activitatea serviciului de securitate.

“Cu privire la faptul accidentului aviatic din regiunea Tver, Direcția principală de investigații a Comitetului de Investigații al Federației Ruse a deschis un dosar penal pe baza unei infracțiuni prevăzute la articolul 263 din Codul penal al Federației Ruse (încălcarea normelor de siguranță a circulației și a exploatării transportului aerian)”, a precizat Comitetul de Investigații al Federației Ruse într-un comunicat.

De asemenea, presa rusă a relatat că trupurile lui Evgheni Prigojin și Dmitri Utkin au fost identificate la locul accidentului aviatic.

Canalele de monitorizare din Belarus raportează că există probleme cu comunicațiile mobile în apropierea satului Ciel, unde se află tabăra de mercenari a PMC “Wagner”.

Sursa Uatv

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *