Externe

Avocații clubului: Bamboo deține toate documentele necesare activității

„O societate și un club la nivelul acestui club deținea într-adevăr toate documentele necesare", a afirmat avocatul Dumitru Bădrăgan.

Un alt avocat a spus că toate lucrările privind activitatea clubului au fost întocmite conform prevederilor legale și normativelor cerut de pompieri în proporție de 100%. „Toate lucrările sunt întocmite conform prevederilor legale, conform normativelor cerute de pompieri în proporție de 100%. Sunt documente în acest sens care pot dovedi", a spus avocatul Anca Dumitru.

De asemenea, Dumitru Bădrăgan a precizat că toate documentele doveditoare în acest sens vor fi transmise mass-media.

Întrebat dacă este adevărat că a fost schimbat sistemul de iluminat din club cu o seară înainte, el a răspuns că sunt lucrări care au fost efectuate în cursul anului trecut, a fost o redeschidere a clubului în cursul anului trecut, lucrări însă efectuate cu firme specializate, iar în ultima perioadă nu s-au mai făcut astfel de lucrări. „Sunt simple speculații", a adăugat Bădrăgan.

El a subliniat că se poate constat și faptul că în Clubul Bamboo au fost respectate toate normativele privind căile de acces și de evacuare. „Dacă veți urmări, veți constata faptul că din fericire clubul a respectat toate obligațiile legale în ceea ce privește căile de acces și evacuare, astfel încât până la momentul la care au sosit pompierii, clienții erau evacuați din incinta clubului, au fost respectate planul de evacuare și, de asemenea, toate dotările privind evacuarea au fost funcționale. Nu avem situații ca în alte cazuri nefericite în care persoane să nu fi putut părăsi clubul", a spus Bădrăgan.

Totodată, întrebat dacă existau dotările necesare pentru stingerea unui incendiu, el a răspuns „existau hidrofoare, existau extinctoare, toate au funcționat".

De asemenea, acesta a mai ținut să exprime mulțumiri echipelor de intervenție pentru modul în care au acționat.„Vrem să mulțumim echipelor de intervenție, celor care astăzi au dat dovadă de o exercitare promptă a activității astfel încât la ora actuală, din fericire, nu avem victime care să se afle într-o stare extrem de gravă și, de asemenea, au fost limitate la maxim pagubele materiale produse în urma acestui eveniment, acestui incendiu produs în noaptea de față".

Sursă: agerpres.ro 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Google News!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.