Social

Avocații lui Dodon, amendați cu câte 2500 de lei din cauza comportamentului de care au dat dovadă în cadrul ședinței de judecată

Procuratura Anticorupție (PA) informează că, joi, 23 februarie, a continuat examinarea cauzei de inculpare a lui Igor Dodon, cu examinarea cererii de recuzare a președintelui completului de judecată. Cerere care a fost respinsă ca neîntemeiată, transmite Deschide.md.

Potrivit unui comunicat al Procuraturii, la ședința de judecată a fost pronunțată o încheiere prin care avocații lui Dodon au fost amendați cu câte 2500 de lei din cauza comportamentului de care au dat dovadă.

La fel, instanța a dispus informarea Uniunii Avocaților și Ministerului Justiției despre încălcarea ordinii, oficialității și solemnității în ședința de judecată manifestată de către avocații inculpatului.

La finele ședinței de judecată, în contextul subiectelor abordate, apărătorii au înaintat o nouă cerere de recuzare întregului complet de judecată, urmând a fi format un nou complet de judecată care va stabili data și ora următoarei ședinței în care se va examina cererea de recuzare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *