Externe

Azerbaidjanul face apel la formațiunile armene să se predea

La 19 septembrie, Ministerul Apărării din Azerbaidjan a organizat un briefing pentru reprezentanții mass-media. Șeful serviciului de presă, colonelul Anar Eyvazov, a declarat despre continuarea cu succes a măsurilor antiteroriste locale desfășurate de forțele armate azere în regiunea Karabakh.

Eyvazov a declarat că unitățile forțelor armate azere neutralizează doar țintele militare legitime.

“Informația difuzată pe unele platforme sociale armene despre atacul obiectelor civile de către unitățile azere este o provocare și o dezinformare.

Scopul aici este de a afecta imaginea armatei noastre și de a crea o percepție greșită a măsurilor antiteroriste locale în comunitatea internațională. De asemenea, din videoclipurile pe care le-am publicat pe site-ul oficial și pe rețelele de socializare ale Ministerului Apărării reiese clar că unitățile noastre lovesc doar obiective militare legitime”, a declarat colonelul Anar Eyvazov.

Facem apel la membrii formațiunilor armate armene aflate în regiunea economică Karabakh din Azerbaidjan să depună armele și să se predea, Șeful serviciului de presă al Ministerului Apărării în cadrul briefingului.

*** 21:00

Au fost neutralizate până la 20 de vehicule de luptă, până la 40 de instalații de artilerie, până la 30 de mortiere, 2 lansatoare de rachete antiaeriene, 2 stații de război radio-electronic “Mortira” și alte echipamente militare aparținând unităților Forțelor Armate Armene, a declarat Șeful serviciului de presă al Ministerului Apărării din Azerbaidjan, colonelul Anar Eyvazov, în cadrul briefingului.

*** 20:52

Peste 60 de poziții de luptă ale forțelor armate armene au ajuns sub controlul armatei azere, a declarat șeful serviciului de presă al Ministerului Apărării din Azerbaidjan, Colonelul Anar Eyvazov, în cadrul briefingului.

El a precizat că măsurile antiteroriste locale continuă cu succes.

*** 20:23

Ministerul Apărării din Azerbaidjan organizează un briefing pentru jurnaliști în legătură cu măsurile antiteroriste locale din regiunea Karabakh.

Sursă: Haqqin.az

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Cam asa vroia sa faca Rusia in Transnistria. Intai a bagat rusi in Transnistria. In faza a doua armata rus “mentine pacea” si de fapt pune stapanire pe Transnistria pe doua cai: civili rusi + armata rusa. In Azerbaijan este asemanator: 1) Faza intai: armeni bagati in Azerbaidjan. 2) Faza doi: armata rusa “de mintinere a pacii” intrevine pt mentinerea armenilor in Azerbaijan. 3) Armata rusa pune stapanire si pe Armenia, si pe Azerbaidjan.

  2. Și cu ce minciuni asemănătoare operează azerii: la ruși – operațiunea militară specială din Ucraina, la azeri – măsurile antiteroriste locale din regiunea Karabakh din Azerbaidjan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *