Actualitate

BAC 2013 sesiunea suplimentară: 29 lucrări ANULATE

Potrivit directorului Agenției de Asigurare a Calității, Anatol Topală, examenul s-a desfășurat conform metodologiei. Pe parcursul acestuia au fost înregistrate și evenimente izolate de fraudare, față de care au fost luate măsurile de rigoare. În total au fost anulate 29 lucrări, din 14 centre. 

Amintim că la proba de examen candidații au dreptul să vină doar cu buletinul de identitate şi pix cu cerneală albastră. Alte obiecte cum sunt tabele, manuale, dicţionare, ceruză, notiţe, calculatoare de buzunar, telefoane mobile, staţii de emisie-recepţie a informaţiei, alte surse de recepţionare şi transmitere a mesajelor sunt cu desăvârşire interzise în sălile de examen. În cazul în care se va observa deținerea sau folosirea de către candidați a obiectelor interzise, testele lor vor fi anulate.

Conform orarului sesiunii suplimentare, pe 16 iulie va avea loc examenul la limba de instruire la care s-au înscris 2842 de candidați, pe 17 iulie-limbă străină (2792 candidați), pe 18 iulie-disciplina de profil (4402 candidați), iar pe 19 iulie-disciplina la solicitare (2113 candidați). Examenele din sesiunea suplimentară încep la ora 10.00.
 
Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *