Culinar.md

Baked Mussels In Garlic Butter Sauce

Ingrediente:
– 1 kg mussels intregi (scoici) congelate
– unt cu usturoi
– 100 gr unt nesărat
– 5 catei de usturoi tocat fin
– 1 legatura de pătrunjel tocat
– sare si piper dupa gust
Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la o temperatura cat mai mare. Se bate untul impreuna cu usturoi, pătrunjel, sare şi piper cu o lingura de lemn. Puneti scoicile intr-o tava si turnati peste amestecul de unt cu usturoi iar apoi bagati tava in cuptorul incalzit lasand la copt timp de 10 minute. Se aseaza scoicile pe o farfurie si peste se toarna sosul de unt ramas in tava. Serviti scoicile garnisite cu o felie de lamaie si o crenguta de pătrunjel. Sa nu uitati pâinea proaspătă pentru înmuiere in sosul obtinut.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *