Culinar.md

Baked Mussels In Garlic Butter Sauce

Ingrediente:
– 1 kg mussels intregi (scoici) congelate
– unt cu usturoi
– 100 gr unt nesărat
– 5 catei de usturoi tocat fin
– 1 legatura de pătrunjel tocat
– sare si piper dupa gust
Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la o temperatura cat mai mare. Se bate untul impreuna cu usturoi, pătrunjel, sare şi piper cu o lingura de lemn. Puneti scoicile intr-o tava si turnati peste amestecul de unt cu usturoi iar apoi bagati tava in cuptorul incalzit lasand la copt timp de 10 minute. Se aseaza scoicile pe o farfurie si peste se toarna sosul de unt ramas in tava. Serviti scoicile garnisite cu o felie de lamaie si o crenguta de pătrunjel. Sa nu uitati pâinea proaspătă pentru înmuiere in sosul obtinut.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *