Horoscop

Balanțele au idei noi pentru întreaga săptămână

În săptămâna aceasta te aşteaptă schimbări dintre cele mai bune. Ceea ce este mai interesant este faptul că nu faci nici cel mai mic efort în privinţa asta. Este o perioadă propice creaţiei, aşa că foloseşte-ţi timpul în mod activ.

TAUR
Ai şansa să demonstrezi că eşti un adevărat profesionist şi astfel să atragi atenţia tuturor asupra ta, şi poate să începi să-ţi construieşti o carieră. Încearcă să-ţi apreciezi forţele în mod obiectiv şi să nu te încarci singur cu prea mult lucru.

GEMENI
Săptămâna aceasta vei rezolva problemele în mod mai puţin obişnuit. Nu crea confuzii pe plan profesional şi vei avea şansa să progresezi în carieră. Oferte neaşteptate şi interesante ţi se pot ivi. Nu este exclusă o călătorie.

RAC
Timpul pentru distracţii mondene şi călătorii a sosit. Prudenţa şi conştiinciozitatea la birou vor fi remarcate. Vei simţi satisfacţia lucrului bine făcut. Încearcă să reiei vechile relaţii, va fi nu numai plăcut, dar şi util.

LEU
Recurgi la forţă pentru a demonstra de ce eşti în stare, pentru a-ţi pune în valoare măreţia şi puterea de atracţie. Este timpul tău. Afacerile, cărora le-ai dedicat mult timp, încep să îşi arate rezultatele. Trebuie să ai iniţiativă în toate.

FECIOARĂ
Săptămâna aceasta te vei simţi uşor melancolic. Nu ar fi nicio problemă, dar este timpul să te gândeşti la realitate – viitorul tău şi cariera. Asta nu înseamnă că trebuie să te grăbeşti să acţionezi, dar va trebui să iei nişte decizii.

BALANŢĂ
Săptămâna aceasta cel mai important lucru vor fi ideile noi. Încearcă să percepi lumea de afară aşa cum este şi să-ţi estimezi forţele în mod rezonabil, altfel ideile tale vor părea nebuneşti. O încurajare din partea şefului va mări lista referinţelor.

SCORPION
Să fii atent şi să te concentrezi este mottoul acestei săptămâni. A venit timpul să rezolvi problemele care te deranjează. Poate fi vorba de o schimbare a locului de muncă, dar nu te grăbi cu decizia finală, ai răbdare şi vei face alegerea corectă în situaţia dată.

SĂGETĂTOR
În viitorul apropiat situaţia îţi cere să fii tare pe poziţii. Afacerile vor fi atât de numeroase, încât îţi vor ocupa tot timpul. Vor fi o grămadă de idei noi de pus în practică şi de planuri vechi de realizat. Încearcă să-ţi execuţi îndatoririle profesionale scrupulos, pentru ca şeful să nu-ţi poată reproşa neglijenţa.

CAPRICORN
Munca este viaţa ta şi principala valoare, dar nu depăşi măsura, concentrându-ţi toată energia în această direcţie. Munca îţi va da satisfacţii, plăcere şi, ceea ce este mai important, îţi va aduce beneficii. Încearcă să nu promiţi imposibilul.

VĂRSĂTOR
Cu puţin noroc poţi să te menţii pe creasta valului. Realizările în domeniul profesional vor fi insignifiante, dar îţi vor aduce satisfacţii morale. Las-o mai moale cu munca în weekend. Ţi se va cere ajutorul în rezolvarea problemelor unor persoane apropiate.

PEŞTI
Săptămâna asta va fi plină de conflicte şi necazuri. Încearcă să eviţi o judecată prea aspră asupra relaţiilor tale, aşa nu îţi vei irosi forţele în van. Situaţia îţi cere o cât mai mare precizie la locul de muncă.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *